skip to Main Content
06 51555997
Over ons

Mijn naam is Jacolize Smallenboek. Sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar van hondentrimsalon Perfect Trim.

De interesse voor het vak is gekomen doordat ik samen met mijn partner in 1999 de trotse bezitter werden van onze eerste Riesenschnauzer Roy daar is het niet bij gebleven,  met 3 van deze zwarte Parels hebben wij 15 jaar ons leven gedeeld (vader, moeder Kim en zoon Max).

Voor hen – liefkozend “onze Parels” vandaar onze kennelnaam “Dutch Pearls “.

In deze periode heb ik mij gespecialiseerd in alle variëteiten van dit prachtige ras. Momenteel schitteren meerdere schnauzers op show in de ring en behalen geweldige resultaten.

Toen wij met groot verdriet afscheid moesten nemen van Roy hebben wij na enkele tijd besloten om te kiezen voor een totaal ander ras. Weer een uitdaging om mij verder te specialiseren in de geweldige vak.

perfect-trim katwijk
perfect-trim katwijk
perfect-trim katwijk
perfect-trim katwijk
perfect-trim katwijkperfect-trim katwijkperfect-trim katwijk

Momenteel zijn wij de trotse eigenaar van vijf kanjers van grote poedels in de kleur rood/abrico.
Voor onze kennel is een apart deel van deze website gemaakt en ik nodig u graag uit daar ook een
kijkje te nemen.

De opleiding honden trimmen heb ik gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik in combinatie met een stage van ongeveer anderhalf jaar in een gezellige drukke trimsalon in Den Haag / Poeldijk waar ik  vervolgens ook 2 jaar in loondienst heb gewerkt.
Sinds het afronden van m’n opleiding volg ik vakdagen, cursussen en workshops. Ook zijn wij met regelmaat te vinden op hondententoonstellingen en show onze honden met regelmaat.

Dit alles om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Introductie video

Back To Top